Private Banking számla, bankkártya

Számlavezetési ajánlatunk

Az általánosan elterjedt HUF, EUR, GBP, valamint USD mellett igény esetén számos további devizanemben is vezethet nálunk számlát. Bankszámlájához több rugalmas szolgáltatás kapcsolódhat.

Bankkártyák számlájához

Az Önnek megfelelő bankkártyát választhatja kínálatunkból.

Az exkluzív megjelenésű VISA és MasterCard bankkártyákkal belföldön, külföldön és az interneten is vásárolhat. Az Európán kívüli Raiffeisen kártyahasználatot biztonsági okok miatt kérjük, jelezze tanácsadójánál vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, a +36-80-455-455-ös telefonszámon. Banki tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

MasterCard Platina Hitelkártya vásárláshozVilágszerte használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre MasterCard® emblémával ellátott elfogadóhelyeken.

Hitelkártya számlájához akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhet, melyet rendkívül alacsony havi kamattal kínálunk. THM: 32,00%

 

 

 

A Platina Hitelkártya exkluzív szolgáltatásokat és kiemelt kedvezményeket nyújt:

  • Kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A Platina kártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás aktív sporttevékenységekre is kiterjed (például vadvízi kajak-kenu, rafting, vitorlázás, jetski, vízisí), fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.
     
  • Kedvezményesen veheti igénybe a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Kedvezményprogram partnereinek szolgáltatásait.
     
  • Igénybe veheti a MasterCard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeit, többek között a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon az alábbi weboldalalon:

Regisztráció a Hertz Gold Plus programjába

  • Az AVIS autókölcsönzőnél szintén exkluzív kedvezmények várják Önt. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon az alábbi weboldalon:

Regisztráció az AVIS autókölcsönző programjába

  • A MasterCard Global ServiceTM szolgáltatások világszerte, a nap 24 órájában, segítséget nyújtanak Önnek akár kártyája elvesztése esetén is.

A Private Banking díjakat, kondíciókat ide kattintva tekintheti meg.

Tájékoztató az Európán kívüli kártyahasználat biztonsági előírásáról

Hasznos tudnivalók bankkártyákhoz