Private Banking számla, bankkártya

A Platina fedezetes hitelkártya termék 2020.05.11-től újra igényelhető

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az óvadékkal fedezett Platina hitelkártya termék ismét igényelhető. A részletekért, kérjük, keresse személyes banki tanácsadóját.
A Private Banking ügyfelek részére igénybe vehető hiteltermékek igénylésének befogadása, bírálata és folyósítása - a Platina fedezetlen hitelkártya kivételével - továbbra is zavartalan.

A Platina fedezetlen hitelkártya kérelmek befogadása és bírálata 2020. március 19-től átmenetileg szünetel

Ezúton tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a 2020.03.18-án megjelent, 47/2020. sz. kormányrendelet hatályba lépését követően kötött zálogjoggal nem biztosított fogyasztói hitelekre vonatkozó rendelkezések minél sikeresebb és gyorsabb megvalósítása érdekében, átmeneti időszakra a Raiffeisen Bank Private Banking üzletága felfüggesztette:

 • valamennyi, fedezetlen hitelkártyára vonatkozó új hitelkérelem befogadását és
 • valamennyi, fedezetlen hitelkártyára már beadott, folyamatban lévő igénylés bírálatát.

Számlavezetési ajánlatunk

Az általánosan elterjedt HUF, EUR, GBP, valamint USD mellett igény esetén számos további devizanemben is vezethet nálunk számlát. Bankszámlájához több rugalmas szolgáltatás kapcsolódhat.

Betétikártya-szolgáltatás számlájához

Az Önnek megfelelő bankkártyát választhatja kínálatunkból.

Az exkluzív megjelenésű VISA és Mastercard bankkártyákat belföldön, külföldön és az interneten is használhatja. Az Európán kívüli Raiffeisen kártyahasználatot biztonsági okok miatt kérjük, jelezze tanácsadójánál vagy Private Telefonos banki szolgáltatásunkon, a +36-80-455-455-ös telefonszámon. Banki tájékoztatónkat ide kattintva olvashatja.

Mastercard Platina Hitelkártya vásárláshozVilágszerte használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre Mastercard® emblémával ellátott elfogadóhelyeken.

Hitelkártya számlájához akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhet, melyet rendkívül alacsony havi kamattal kínálunk. THM: 32,60%

 

 

 

A Platina Hitelkártya exkluzív szolgáltatásokat és kiemelt kedvezményeket nyújt:

 • Kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A Platina kártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás aktív sporttevékenységekre is kiterjed (például vadvízi kajak-kenu, rafting, vitorlázás, jetski, vízisí), fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.
   
 • Kedvezményesen veheti igénybe a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Kedvezményprogram partnereinek szolgáltatásait.
   
 • Ha felmutatja kártyáját, partnerével együtt ingyen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található SkyCourt Lounge és Mastercard Lounge-ba, valamint a Bécsi Nemzetközi Repülőtér SKY és JET Lounge várójába, ahol exkluzív környezetben töltheti el a repülés előtti várakozási időt.
   
 • Kártyájával díjmentesen veheti igénybe 1 vendégével és 18 éven aluli gyermekeivel együtt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Budapest Airport Gyorsító Sávját (Fast Track Security Lane), mellyel gyorsabban juthatnak el a biztonsági ellenőrzéshez.
 • Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a Mastercard Prémium programban.
   
 • Igénybe veheti a Mastercard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeit, többek között a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon az alábbi weboldalalon:

Regisztráció a Hertz Gold Plus programjába

 • Az AVIS autókölcsönzőnél szintén exkluzív kedvezmények várják Önt. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon az alábbi weboldalon:

Regisztráció az AVIS autókölcsönző programjába

 • A Mastercard Global ServiceTM szolgáltatások világszerte, a nap 24 órájában, segítséget nyújtanak Önnek akár kártyája elvesztése esetén is.

A Private Banking díjakat, kondíciókat ide kattintva tekintheti meg.

Tájékoztató az Európán kívüli kártyahasználat biztonsági előírásáról

Hasznos tudnivalók Betétikártya-szolgáltatáshoz és Hitelkártyákhoz

 

Apple Pay a Raiffeisen Banknál

                     Fizessen gyorsan és biztonságosan Apple Payjel! Nézze meg, hogyan regisztrálhatja Raiffeisen Mastercard bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban!
Részletekért kattintson ide!