Állampapírok és vállalati kötvények forgalmazása

A Likviditáskezelési Főosztály (Treasury) keretein belül működő kötvényértékesítési részleg az Államadósság Kezelő Központ által kibocsátott Diszkont Kincstárjegyek és Magyar Államkötvények másodpiaci forgalmazásában aktív szerepet vállal. Ügyfelei számára az államkötvény és diszkont kincstárjegy aukciókon való részvételt is biztosítja. A Társaság a már kibocsátott, másodlagos piacon forgó papírokra folyamatosan vételi/eladási árat jegyez.

Repo ügyletek

Azon Ügyfelek részére, akik rövid, a diszkont kincstárjegyek és államkötvények lejárataitól különböző futamidőre szeretnék lekötni forrásaikat, a Raiffeisen Bank állampapír fedezettel kihelyezési lehetőséget nyújt.

Hazai vállalati kötvények

Az állampapíroknál magasabb hozamra, ugyanakkor biztonságos, fix hozamú befektetésre vágyóknak érdemes körülnézniük a hazai vállalati kötvények és jelzáloglevelek piacán.

Devizakötvények

Az éven túli deviza megtakarítással rendelkezők számára a devizabetéttel szemben alternatív befektetési formát jelenthetnek a jó minősítésű, nagy nemzetközi vállalatok fix hozamú kötvényei.
A papírok jellemzően EURO-ban, USA dollárban, fontban vagy svájci frankban denomináltak. A devizakötvények jó lehetőséget teremtenek egy befektetési portfolió összkockázatának csökkentésére, vagy fedezeti eszközként is szolgálhatnak a forint esetleges gyengülése esetére.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésük lenne, forduljanak bizalommal munkatársainkhoz:

Ballai Zoltán 484-4819 zoltan.ballai@raiffeisen.hu
Stefán Krisztián 484-4780 krisztian.stefan@raiffeisen.hu
Kiss Mihály 484-4794 mihaly.kiss@raiffeisen.hu
Bigai Zoltán 484-4820 zoltan.bigai@raiffeisen.hu
Csizmadia Péter 484-4808 peter.csizmadia@raiffeisen.hu
Kéri Mónika 484-4854 keri.monika@raiffeisen.hu
Szemán Csaba 484-4706 csaba.szeman@raiffeisen.hu
Vígh Tünde 484-4803 tunde.vigh@raiffeisen.hu

Faxszám

484-4444