Hitelkártya

A Platina fedezetes hitelkártya termék 2020.05.11-től újra igényelhető

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy az óvadékkal fedezett Platina hitelkártya termék ismét igényelhető. A részletekért, kérjük, keresse személyes banki tanácsadóját.
A Private Banking ügyfelek részére igénybe vehető hiteltermékek igénylésének befogadása, bírálata és folyósítása - a Platina fedezetlen hitelkártya kivételével - továbbra is zavartalan.

A Platina fedezetlen hitelkártyára vonatkozó új hitelkérelmek befogadása továbbra is szünetel.

 

Mastercard Platina Hitelkártya vásárláshoz óvadék fedezettel

 

Világszerte használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre Mastercard® emblémával ellátott elfogadóhelyeken.

Hitelkártya számlájához akár 5 millió forintos hitelkeretet is igényelhet. THM:29,60%1

 

A Platina Hitelkártya exkluzív szolgáltatásokat és kiemelt kedvezményeket nyújt:

  • A LoungeKey szolgáltatással utazásai során világszerte több száz reptéri váróba léphet be, díjfizetés ellenében, bármely repülőtársasággal utazik, bármilyen jeggyel rendelkezik. A szolgáltatás regisztrációt követően vehető igénybe. Részletes tájékoztatónkat és a LoungeKey használatáról szóló útmutatónkat eléri itt:

LoungeKey útmutató

  • Ha felmutatja kártyáját, partnerével együtt ingyen léphet be a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Sky Court terminálján található Mastercard Lounge-ba, valamint a Bécsi Nemzetközi Repülőtér SKY és JET Lounge várójába, ahol exkluzív környezetben töltheti el a repülés előtti várakozási időt.
  • Kiemelt fedezeti összegű utazási-, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást tartalmaz. A Platina kártyák között egyedülálló módon a balesetbiztosítás aktív sporttevékenységekre is kiterjed (például vadvízi kajak-kenu, rafting, vitorlázás, jetski, vízisí), fedezi a külföldi egészségügyi ellátások költségét is.
  • Kártyájával díjmentesen veheti igénybe 1 vendégével és 18 éven aluli gyermekeivel együtt a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Budapest Airport Gyorsító Sávját (Fast Track Security Lane), mellyel gyorsabban juthatnak el a biztonsági ellenőrzéshez.
  • Számos állandó és időszakos kedvezmény várja a Mastercard Prémiumprogramban.
  • Igénybe veheti a Mastercard Premium Club nemzetközi, platina fokozatú kedvezményeit, többek között a világ egyik vezető autókölcsönzőjénél, a Hertznél 147 országban. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon itt.
  • Az AVIS autókölcsönzőnél szintén exkluzív kedvezmények várják Önt. A kedvezmény igénybevételéhez kérjük, regisztráljon itt.
  • A Mastercard Global Service™ szolgáltatások világszerte, a nap 24 órájában, segítséget nyújtanak Önnek akár kártyája elvesztése esetén is.
  • Kedvezményesen veheti igénybe a Friedrich Wilhelm Raiffeisen Kedvezményprogram partnereinek szolgáltatásait.

 

Hasznos linkek

A Private Banking díjakat, kondíciókat ide kattintva tekintheti meg.

Tájékoztató az Európán kívüli kártyahasználat biztonsági előírásáról

Hasznos tudnivalók Betétikártya-szolgáltatáshoz és Hitelkártyákhoz

Bankkártyás csoportos utasbiztosítás

 

Apple Pay a Raiffeisen Banknál

                     Fizessen gyorsan és biztonságosan Apple Payjel! Nézze meg, hogyan regisztrálhatja Raiffeisen Mastercard bankkártyáját az Apple Wallet alkalmazásban!
Részletekért kattintson ide!

 

1 Hitelkeret 1 000 000 HUF, kamat 1,75%, éves kártyadíj 38 000 HUF. A THM számításnál figyelembe vett elszámolási időszak minden hónap 25. napjától a következő hónap 25. napjáig tart. Amennyiben a határnap nem banki munkanap, az azt közvetlenül megelőző banki munkanapot kell figyelembe venni az elszámolási időszak számításánál.