"Az év private banking szolgáltatója" - 2018

2018. július 12-én kilencedik alaklommal rendezte meg a Blochamps a Magyar Privátbankári Konferenciát. A private banking szegmens legjelentősebb hazai seregszemléjének célja, hogy a private banking szektor számára fórumot biztosítson a tapasztalatok megosztására szakmai beszélgetéseken keresztül.

Az esemény fénypontja az esti díjátadó ünnepség, melyen 6 kategóriában díjazták a szakma kiválóságait. A díjak kiosztása a Blochamps objektív és független értékítéletén alapszik a piacról. Idén a Friedrich Wilhelm Raiffeisent 4 kategóriában is díjazták, mellyel bekerült a legtöbb díjat elhozó bankok közé.

  1. Az év privátbanki szolgáltatója 2018: I. helyezés
  2. Legnagyobb kezelt vagyon méret díj 2018: II. helyezés
  3. Legnagyobb egy ügyfélre jutó kezelt vagyon méret díj 2018: III. helyezés
  4. Az év senior privátbankára díj 2018: Fekete Gábor kollégánkat a legjobb 3 közé választották

 

"Legjobb private banking szolgáltató Magyarországon" – 2017

Az EMEA Finance magazin az európai bankok számára alapított díjprogramja keretében összesen 27 díjat ítélt oda az nemzetközi Raiffeisen csoportnak és leányvállalatainak 2017-es teljesítményükért.

A Raiffeisen bankcsoport öt országban kapott elismerést a vagyonkezelésben nyújtott teljesítményéért: Bulgáriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában a "Legjobb private banking szolgáltatója" díjat vihette haza, míg Bulgáriában és Szlovákiában a "Legjobb vagyonkezelő" címet szerezte meg.